TÄVLING IFRÅN DUSTIN

dustinhome lanserar nu en tävling där man tävlar om att vinna ett presentkort på 15000 kl ifrån dem. Ett toppen erbjudande för mig och andra som är intresserade utav att utöka sitt förråd utav ekeltronik.
Mer att läsa om tävlingen finns r.
Varför skall just jag vinna?
Jag går gymnasiet och studerar fotografi samt redigering inom foto. Under de tre år som vi kommer att läsa detta så kommer jag att utvceklas inom foto och därtill behöver jag en bättre utrustning för att kunna fylla mina egenskaper och visa resultat utåt igenom mina bilder. Då jag som sagt studerar på gymnasienivå har jag inte budget nog för att kunna köpa den utrustningen som jag behöver, tex en rikgit bra kamera för att kunna de ta där perfekta biderna, eller det där makro objektivet för att ta den där super snygga makro bilden. För mig skulle ett presentkort hos dustinhome betyda otroligt mycket för min utveckling som fotograf, för att kunna visa världen vad jag är kapabel till.
Men det är inte bara inom foto som jag intresserar mig för detta, utan det är även igenom att jag är väldigt intresserad utav datorer, telefoner och annan elektronik.
Här är några utav de saker som jag skulle vilja ha ifrån dustinhome om jag vann ett presentkort:
Den återfinns här : Canon 7D
pris 20 790 kr
Återfinns här : Makro objektiv Canon EF 100/2.8 USM Macro
Pris : 5895

Återfinns här: Studioblixtar
Pris: 7494

Finns här: A3 skrivare Canon Pixma
pris: 7995

Om jag kunde köpa någon/några utav dessa så skulle det verkligen utveckla mig inom ramarna för foto och hur jag skulle kunna presentera mig själv inför andra.



RSS 2.0